La garantía Dígest

Dígest Grup Mèdic s’ha convertit en els últims anys en un grup de centres de referència de tota l’àrea del Barcelonès Nord i el sud del Maresme.

Oferim més de 80 especialitats

Disposem d’especialistes en el tractament quirúrgic de diferents malalties, tant digestives, endocrines com abdominals entre d’altres, així com les diferents proves diagnòstiques que el pacient necessiti abans d’una operació o simplement com a prevenció.

Demanar hora

Oferim un tractament integral de les diferents malalties de la pell, cabell, ungles i mucoses, tant pel que fa a la prevenció, com a la preservació i la recuperació de la normalitat cutània. Les nostres tècniques diagnòstiques i terapèutiques inclouen el tractament de diverses patologies específiques com la cirugia dermatològica, infiltracions intralesionals, la dermatologia cosmètica, la venereologia o la oncologia cutània i lestions pigmentades.

Demanar hora

En l'actualitat la imatge és de vital importància, unes dents blanques i perfectament alineades mostren signes de salut i de seguretat personal. Avui en dia, amb les carrilles de porcellana i amb la odontologia adhesiva, tenim l'oportunitat d'oferir als nostres pacients treballs de gran qualitat estètica i funcional.

Demanar hora