Un Dígest Grup encara més digital

En la seva constant voluntat de millora, Dígest Grup anuncia que ha emprès diferents iniciatives en l’àmbit digital per poder donar més i millors serveis als seus pacients. En primer terme i com un clar exemple d’aquesta clara aposta per la transformació digital, cal destacar l’estrena d’un nou disseny del web oficial www.digest.cat.

El nou web incorpora noves funcionalitats i seccions que permetran a tots els usuaris conèixer molt més fàcilment tots els serveis i avantatges que ofereix Dígest Grup. En concret, s’hi podrà trobar, a través d’una navegació àgil i intuïtiva, tota la informació sobre les més de 50 especialitats mèdiques, els seus responsables mèdics, les mútues que cobreixen les visites en cada especialitat o les proves que poden dur-se a terme en cada àmbit sanitari.

A més, cal destacar notablement el nou servei de cita online. Amb aquest servei, tots els clients de Dígest Grup podran reservar la seva cita mèdica d’una manera molt ràpida a través de l’entorn online. Hi pots accedir clicant a aquest enllaç. Per poder fer-ne ús, cal corroborar que al centre mèdic disposem del teu e-mail personal validat en la fitxa de pacient. Si ho vols comprovar o vols facilitar-nos el teu e-mail, siusplau, escriu-nos a citaonline@digest.cat. Us animem a tots a fer ús d’aquest servei, amb el que podràs gestionar millor la teva agenda i fer encara més efectiva la relació amb Dígest, el teu centre mèdic de confiança.

Així mateix, podem anunciar que ja tenim presència en les principals xarxes socials. Segueix-nos a Twitter i Instagram (@DigestGrup) i suma’t a la nostra pàgina oficial a Facebook o a la de LinkedIn. En tots aquests canals trobaràs informació sobre el teu centre mèdic però també molts consells sobre salut, bellesa i benestar. Amb aquests nous canals informatius, podrem gaudir d’una comunicació més immediata i de gran interès entre nosaltres.

Gràcies a la vostra confiança hem pogut fer possibles totes aquestes novetat, que ens han portat a ser un Dígest Grup… encara més digital! Benvinguts i a gaudir-ne plegats!