A Dígest Grup, dermoestètica al teu abast

Ens volem sentir el millor possible amb nosaltres mateixos. Res més natural que aquest sentiment! I a Dígest Grup, t’ajudem a fer-ho posant al teu abast els millors experts en cirurgia plàstica i medicina estètica. Ens trobaràs a les noves instal·lacions situades al número sis de la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, a Badalona. Pots acostar-te al nostre centre de dermoestètica i preguntar-nos i informar-te sobre totes les possibilitats que t’oferim.

Tenim per a tu la tecnologia més propera i revolucionària en aquest àmbit. Per exemple i amb exclusivitat a Badalona, podràs cuidar el teu cos a través del sistema Adipologie, que t’eliminarà greix i reafirmarà la teva pell sense cirurgia. També podràs gaudir de la tecnologia Lift-ten, un mètode punter en lífting facial perquè puguis lluir el millor rostre. Cap dels dos serveis els trobaràs a Badalona si no és al centre de dermoestètica de Dígest.

T’hi esperem per a una “operació estiu” sense bisturí i amb resultats ràpids i ben visibles. No t’ho pensis més i llueix aquest estiu millor que mai!