Dígest incorpora la pneumologia infantil i per a adults

A Dígest Grup Mèdic seguim ampliant serveis per tal d’oferir, dia rere dia, una atenció més amplia als nostres pacients. Aquest mes de novembre incorporem dues pneumòlogues, la Dra. Margarita Herrera i la Dra. Núria Gonzalez, per tal de cobrir les especialitats de pneumologia i pneumologia infantil.

La pneumologia és la branca mèdica que permet tractar totes les malalties i patologies respiratòries. Centra el seu camp d’actuació en el diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties del pulmó, la pleura i el mediastí.

El sistema respiratori és un mecanisme complex que té com a principal funció l’aportació d’oxigen a totes les cèl·lules del cos. Per aconseguir-ho, és vital la integració conjunta d’una sèrie d’òrgans. Donada la complexitat del sistema respiratori, no és estrany que les malalties pneumològiques representin una de les principals causes de consulta mèdica en el nostre país i en conjunt, la tercera causa de mortalitat.

El tractament de l’asma, les pneumònies, les apnees del son o el suport d’aquelles persones que volen deixar de fumar; son les principals malalties que acostumen a tractar els pneumòlegs. Per tal que aquests tractaments siguin el més complets possibles, a Dígest Centre Mèdic disposem de les proves analítiques i radiològiques necessàries per a cada pacient:

Espirometria: Aquesta prova mesura el volum i la taxa del flux de l’aire que respira una persona per a diagnosticar malalties o determinar el progrés del tractament.

Prova Funcional Respiratòria: Avalua funció pulmonar, amb l’objectiu d’avaluar la gravetat d’un deteriorament pulmonar i, a vegades, facilita el diagnòstic de malalties pulmonars.

Prick Test: Aquest test permet determinar si hi ha al·lergens que provoquen dificultats respiratòries.

Polisomnografia Respiratòria: Aquesta prova es realitza mentre el pacient dorm, amb l’objectiu d’analitzar els cicles i les fases del son i així poder establir un diagnòstic precís en relació a les apnees del son.

Ja teniu disponible a la nostra web el llistat de mútues que cobreixen aquesta especialitat així com demanar hora per visitar-vos.