Radigest és el centre de radiologia de Dígest Grup Mèdic.
Utilitzem la tecnologia més avançada i puntera i els millors especialistes per tal de diagnosticar amb rapidesa i precisió totes patologies que un dels nostres pacients pugui tenir.

Com arribar:

Metro:

  • Línia morada (L2) parada Pompeu Fabra a 350m.
  • Línia morada (L2) parada Pep Ventura a 800m.

Autobús:

  • Parada 105921 Sant Ignasi de Loiola – Pl. del Rector Rifé. Autobusos B3, B4, B5, B6 i B7.

Parking:

  • Parking La Plana a 70m.

Demanar hora

Equip mèdic

Més de 80 especialitats

Dígest compta amb un ampli equip professional mèdic especialitzat, professionals sanitaris i la millor tecnologia per oferir un diagnòstic ràpid i exhaustiu als vostres problemes i revisions; us donem els resultats de les proves que sol·liciteu amb la màxima rapidesa possible. La nostra unitat reuneix tots els requisits i la tecnologia punta així com una organització que compta amb l’emmagatzematge de les imatges en format electrònic digital, fet que facilita l’accés immediat a tots els metges de Dígest Grup Mèdic.

Demanar hora

La mamografia és una radiografia d'alta definició de la mama en què s'utilitzen raigs X a dosis molt baixes. És la millor tècnica per diagnosticar un càncer de mama de forma precoç. En les mamografies es fan servir radiacions ionitzants que traspassen el pit per obtenir imatges. La imatge es registra en format digital. Les diferents parts del pit surten més clares o més fosques segons la seva densitat. La dosi de radiació és molt petita.

Demanar hora
La tomografia computada (TAC) és una prova que es fa amb una màquina amb un orifici que porta a dins un tub de raigs X. El pacient s'estira sense moure's sobre una taula que es va movent amunt i avall, dins i fora, mentre el tub de raigs X gira al voltant del seu cos. Així es poden generar imatges del cos des de diferents angles. Aquesta prova mostra molt clarament diferents tipus de teixits (pulmons, ossos, teixits tous i vasos sanguinis) i permet diagnosticar problemes com ara malalties cardiovasculars, infeccions, traumatismes, trastorns musculoesquelètics i càncer, així com fer-ne un seguiment i planificar el tipus de tractament mèdic o quirúrgic i la seva resposta.
Demanar hora