Demanar hora

Equip mèdic

Més de 80 especialitats

L'odontologia conservadora i restauradora ens permet prevenir, aturar i curar la càries dental en totes les seves facetes des de la més petita de les destruccions fins al teixit dentari. La càries dental pot afectar lleument a l'estructura dentària, destruïnt únicament l'esmalt o bé progressar a estadis molt més greus, envaïnt els teixits més profunds com son la dentina o la pulpa dental.

Demanar hora

La Cirurgia Oral i Maxil·lofacial és una especialitat que ofereix atenció al diagnòstic i tractament (quirúrgic i complementaris) de les malalties, lesions i defectes, incloent també els aspectes funcionals i estètics, dels teixits tous i durs de la boca, maxil·lars i cara. Treballem de manera multidisciplinar especialment amb Odontòlegs, Estomatòlegs i d'altres metges especialistes en patologia de cap i coll.

Demanar hora

L'odontopediatria és la branca de l'odondologia encarregada de tractar les dents dels nens i nenes des del seu naixement fins als 6 anys, tenint cura de les dents temporals, i fins als 12 anys quan finalitza la dentadura mixta i s'inicia la definitiva.

Demanar hora