Hola!

Som Dígest, els teus centres de medicina i salut de referència!

La nostra llarga trajectòria, juntament amb els millors professionals, fan que siguem un centre puntal en sanitat i salut. Comptem amb diferents espais completament equipats i moderns per poder oferir un concepte d’assistència i atenció integral a les persones, que és, en definitiva, el nostre principal objectiu.

Dígest Grup Mèdic s’ha convertit en els últims anys en un grup de centres de referència de tota l’àrea del Barcelonès Nord i el sud del Maresme.

L’atenció mèdica global i coordinada que donem als nostres pacients està unida a l’eficàcia en la gestió de la informació i a la cura en el tracte humà.

La nostra filosofia de gestió es basa en la qualitat assistencial, una metodologia de treball moderna i eficaç i una tecnologia d’avantguarda, que són els elements imprescindibles per donar una assistència de primera qualitat als nostres pacients. Així, englobem totes les àrees de la pràctica mèdica, diagnòstica, terapèutica i rehabilitadora.

A més, l’oferta de 12 hores de servei diari fan del nostre centre un centre de referència en el servei, fet que permet, en definitiva, simplificar els tràmits que una persona ha de fer abans de posar-se en mans d’un especialista.

1980

L’any 1980 Dígest Clínica Dental obre les seves portes per primera vegada, de la mà del dr. Joan Solé al capdavant i comptant amb tres professionals de la odontologia més.

1983

Ràpidament Dígest es va anar posicionant com a centre odontològic de referència a la ciutat de Badalona, degut a la gran professionalitat dels doctors dins unes instal·lacions molt innovadores en aquell moment i a la priorització d’un tracte excepcional al pacient.

1997

Amb el pas dels anys i davant la constant i trepidant evolució de l’odontologia, el doctor Joan Solé es planteja la remodelació i ampliació de les instal·lacions i va donar forma a l’actual Centre de l’avinguda Martí Pujol, 28-30, llavors el primer Centre Mèdic Dígest.

2011

Ja al 2011, degut a la necessitat de fer créixer Dígest i de comptar amb nous espais per poder atendre a tots els nostres pacients, s'inaugura un nou edifici de sis plantes. Aquest nou centre mèdic, radiològic i odontològic compta amb les millors instal·lacions i tecnologies per tractar a tots els nostres pacients.